Workshops och kurser

Trångsund stockholm. En rabatt som är fin hela sommaren rabattkomposition komponera din egen drömrabatt

Rabattkomposition.

Datum: 5maj, 2024 kl 14-18.

Rabattkomposition handlar exempelvis om hur man skapar en lättskött rabatt med rätt växt till rätt plats och hur får man en rabatt som blommar från tidig vår till höst och även ser fin ut på vintern. Vi jobbar interaktivt och du har en egen rabatt i åtanke och får med dig grunden till ett egenhändigt komponerat rabattförslag hem. Vi pausar med kaffe och fralla. Kursen skall ha få deltagare så att alla får utrymme till frågor om den egna rabatten. Anmäl intresse och ev önskemål om annan dag så försöker jag anpassa till majoriteten. Pris 675 kr. Premiärerbjudande! Gör en ickebindande intresseanmälan. 

Lär dig trädgårdsdesign Trångusnd Stockholm Desigan din egen trädgård

Grunder i trädgårdsdesign 

Någon gång i april 2025.

En enkel grundkurs i trädgårdsdesign, fyra timmar.

Vi tittar på konkreta exempel  från min trädgård och  jag förmedlar grundläggande teori. Vi jobbar interaktivt och du har med dig din egen tomtritning och kommer hem med nya idéer som du kan förverkliga i sommar. Vi pausar med kaffe och fralla. Kursen skall ha få deltagare så att alla får utrymme till frågor om den egna trädgården. Anmäl intresse och önskemål om vardag eller helg så försöker jag anpassa till majoriteten. Pris 675 kr. Mer info kommer  Gör en ickebindande intresseanmälan.

Trångsund Stockholm lär dig binda bukett- Blommor och bubbel.

Blommor och bubbel

Datum: fredag den 28/6 och onsdag den 17/7 kl 18-21.30.

Pris: 700 kr

Det kommer ev något datum i augusti och september om intresse finns. Ta kontakt om du är intresserad av något annat datum eller om du vill boka för ett slutet sällskap.


Beskrivning: En härlig  sommarkväll samlas vi och plockar blommor i min

odling. Vi smuttar på bubbel med snacks och lär oss binda en bukett. 


Gör en ickebindande intresseanmälan Senast en vecka innan workshopen säkrar du din plats genom att betala avgiften. Betalningsuppgifter kommer som svar på ditt mail. Varmt välkommen!

Trångsund Stockholm Möhippa närodlat lär dig binda bukett bubbel

Bröllopsaktivitet

Kanske vill du boka en del av din möhippa i min odling.  Ni plockar till tärn- och brudbukett medan ni sippar på lite bubbel och binder hemma dagen efter. Eller lär er binda bukett eller så kanske du vill komma och titta och planera för buketter som jag sedan binder inför den stora dagen? Det mesta är möjligt-kontakta mig så kommer vi på ett koncept. 

Kransverkstad

Fly höst- eller vintermörkret och ta chansen att skapa en torkad krans som kan pryda din vägg i flera år. Kanske en glad krans till köket, dörren, en gullig till barnrummet eller varför inte en hjärtformad att ge bort på allahjärtansdag. Jag plockar fram vackert torkat material från sommarens odling och naturen. Fika, lugn och avslappnad stämning utlovas. Kom och få en kreativ stund där tankarna kan få vara här och nu. Tre timmar. Pris 675 kr.

Återkommer både höst och vårvinter och annonseras på instagram. Möjligt att boka slutet sällskap. Fullbokat vårvinter 2024- Återkommer hösten 2024


Workshop i att göra pappersvallmo

Datum: Åter januari 2025 eller hör av dig om du vill boka ett slutet sällskap

pris: 700 kr inkl fika

Lär dig göra en pappersvallmo. Nu är det dags för  en workshop för den som är sugen på en otroligt mysig pysselstund. Du kommer att få göra en vallmo på plats där du skapar nyanser med torr pastell och få med dig material hem för att göra en variant som kräver färgning, lermodellering och därmed torktid. Jag kommer guida dig och visa lite olika tekniker för både en enklare och en mer avancerad blomma. Fika ingår så klart. Välkommen till en härlig kreativ stund! Anmäl dig här.